Livet hos Kemppi-flocken!

Utställningsdebut :)

2011-02-06

Idag var jag varit i Eskilstuna då SPK Mellansvenska avdelningen anordnade utställning i Vilstahallen. Asta och Moly var de hundar som fick följa med. En väldigt trevlig och kul dag i samvaro med goda vänner :)

Molly debuterade i utställnings sammanhang och det gick galant. Med gott humör och svansen topp vann hon sin klass, Valpar 4-6 månader. (De var 4 stycken) Mötte sedan halvsyrran som vann valpklassen 6-9 månader och där blev vi slagna av "storesyster".

Jag är jättenöjd med dagen, jag tycker det allra viktigaste just nu är att Molly tycker att det är okej och roligt med utställning. Att hon sedan vann sin klass är givetvis extra kul  :)

Asta var med som sällskapsdam till Molly och det fixade hon utan ansträngning. Hon vet precis hur man uppför sig i sådana sammanhang.

Domare Dawn Ramsey, England, tyckte så här om Molly:

Fine foreface dark good shaped eye, goos shoulders, short cobby, good rib, gay tail(glad svans).

Ny vecka med nya utmaningar. Hoppas på lite mer värme så isgatorna försvinner ;-)

 

Ha det !

 

Antal kommentarer: 3

2011-02-07 17:15:27 - Helena, www.queencobra.se

Hallåj!
Grattis till lilla Mollans utställningsdebut :) !! Hon var jättefin (inlove) !
Alltid lika skoj att ses, även om man är lite halvstressad när det gäller att ställa pudlar ;) ...
Här är vi oxå helt nöjda, alla vitvalparna skötte sig jättebra, svansarna i topp dagen i ända - kan det bli bättre (heart) ??!! Och matten (läs jag) älgade fram i ringen med inte mindre än TRE jyckar..... Istället för att dundra ut i skogen med hiking-kängor och militärbrallor, du vet :P !!!
Ha det gott!!!
Kramisar i massor (flower)

2011-02-07 17:47:19 - Madeleine, pop-up@telia.com, www.kennelpopup.com

Tack för igår! Vi kanske ska ta en shoppingtur tillsammans och leta brallor som matchar svarta pudlar :D Fick kort från BIR-BIM valp och där ser man inte mycket av jycken inte....försvinner mot handlerns mörka brallor, du ska alltså göra som jag säger, inte som jag gör ;)

2011-02-09 16:59:47 - Maria

Vad roligt med så fint resultat, måste ju kännas bra att du har två aspirerande toppdamer på banorna! Här är allt fint, Lovis har kommit in i rutinerna hos nya dagmatten och verkar oförskämt nöjd med att bli lämnad på morgonen :P Massa kramar!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)