Livet hos Kemppi-flocken!

6 veckor gamla

2021-07-22

Veckan som gått har varit full av nyheter för femlingarna! De är ute minst 2 omgångar varje dag i ett par timmar, äter mat 3 gånger om dagen som jag serverar dem och Inez diar dem några gånger varje dag. Mormor Stina har varit inne hos dem ett par gånger och lagt upp sin mat hon nyss ätit till dem så den variation på maten har de också smakat på.

Bad, föning,kloklipp, raka nos, tassar och svansrot samt blivit klippt på kroppen har veckan också bjudit dem på. Några av dem gurglade lite och visade på lite missnöje över att bli fönade torra eller behöva stå still lite på bordet och bli friserade fast det gick snabbt över med lite pussande på nosen.

 

Bil har vi också åkt en längre sträcka och det gick bra. Lite pip i början som sedan avtog och så sov de hela högen i buren tillsammans. Ingen som blev illamående eller stressade upp sig.

 

Valpköpare har börjat komma på besök och det är ju underbart med alla människor som kommer tycker valparna. Glada, framåt och sociala tar de glatt emot allt och alla! Sover sött på nätterna gör de med. Vi säger god natt vid 21.30-22.00 när de gör kväller, bär upp dem i sovhagen och sedan sover de sött till 08.00-08.30 när jag går upp. Inez sa "tack och godnatt" till sina barn för 2 kvällar sedan och gick och la sig med de andra hundarna där de sover på nätterna. Okej tänkte jag, vi testar väl och ser vad som händer i natt och om ungarna vaknar och är hungriga eller om Inez vill in till dem. Alla sov sött och ingen vaknade på natten och ville ändra något. Så nu sover valparna i ett rum och Inez med de andra i ett annat.

Vi får se om det fortsätter eller om någon av mamma eller ungar ändrar sig!

Högst upp till vänster är ljusblå hane och sedan mörkblå hane.

Nedre raden från vänster är tikarna i färgerna röd, lila och gul.

 

De är ett härligt och okomplicerat gäng valpar att leva med så här långt och jag tror det fortsätter!!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)