Livet hos Kemppi-flocken!

2 & 3 veckor unga :)

2018-04-08

Utvecklingen fortsätter framåt i valplådorna här i huset. Både Irma & Greta är underbara mammor med instinkterna på rätt ställe och de börjar nu hänga mer med den övriga flocken igen. Promenaderna hänger de gärna med på i lite längre omfattningar och det är skönt att se att de lugnt och tillfreds väljer att vara med flocken lite längre stunder utan att stressa tillbaka till sina respektive sovrum och valplådor.

 

Irma´s valpar är nu avmaskade för den här omgången. Smakar inget vidare antar jag för de grimaserar hej vilt när de får det i munnen. En slurk mat av mamma efteråt så glöms det bort och smaken försvinner :)

I veckan som kommer ska de få smaka valpfoder. Min erfarenhet är att det är lite kladdigt i början så jag ska ge dem det när jag är av med bandaget och kan tvätta både mig och ev dem ordentligt om det behövs. Framför allt raka dem i ansiktet först då det annars blir mat i hela nospartiet som torkar fast.

Gretas 2 svarta fina blanka hanvalpar, 2 veckor idag.

 

Irmas 4 -klöver i hanvalpar, 3 veckor idag.

 

Irmas svarta hanar, den översta med rakad nos. Sen höll inte handen för mer.

 

Mina just nu ständiga följeslagare, svarta Märta & bruna Stina. sedan jag opererade handen har de båda varit som frimärken på mig. Där jag sitter ligegrde båda, helst på mig. Kul att se hur de känner vart de behöver vara öven om jag ibland tycker de är liiiite för närgångna ;)

På tisdag 10 april åker både stygn och bandage! Ska bli såå skönt att kunna duscha som folk och även kunna bada lite hundar. Irma, Greta & Asta skulle må bra av ett bad tycker jag:)

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)