Livet hos Kemppi-flocken!

Ändrade planer!!

2020-03-16

Det är egentligen ingen idé att planera livet för det är sällan det blir som man tänkt sig:P 

Å andra sidan så är ju planeringen en stor del av det roliga och även om det inte alltid blir som man tänkt sig så kan det ju bli väldigt bra.

Vi håller just nu på och avbokar vår resa till Bali i april. Tanken var att vi skulle åka till sol och värme och vara där i 2 veckor och njuta av ön och dess sevärdheter. Nu då UD avråder alla från att resa så har vi avbokat den resan och får njuta av den svenska våren istället. Bali får vi åka till en annan gång i framtiden när allt lugnat ner sig igen.

Istället så tar jag hem en av Greta´s valpar till påsk . Inget ont som inte har något gott med sig alltså:) 

Agnes, som vi bestämt att kalla henne, är nu 7 veckor gammal. Agnes heter i stamtavlan Pop-Up´s Queen Of The Night och är efter DK UCH NO JV-17 NO UCH Avatar The Patriot "Pedro" och SE UCH Pop-Up´s Ready To Fly "Greta". Inget ont som inte har något gott med sig  ;) 

Antal kommentarer: 2

2020-03-18 11:40:10 - Catharina Örberg Vonkavaara, catharina.ov@telia.com

(heart)Trist mad Bali men härligt med fina Agnes! Vi häckar i Kolmården och aktar oss för smitta! Vi, Elton och Abbe har det bra här!

2020-03-22 17:05:59 - Tina , Tina.redlund@telia.com

Men jösse vilken skönhet :)Agnes, det blir nog en väldig fin Påsk tror jag. Bali väntar på Er ett annat år. (star) Vi planerar att ta fram hinderbanan här hemma så vi kan träna märklig känsla innan Påsk vi som längtar till fjällen. Sköt om Er med hälsning från ett vårligt Sandviken(flower)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)