Livet hos Kemppi-flocken!

Köping 18-19 juli

2015-07-20

I helgen som var har vi varit i Köping på hundutställning i dagarna två med Irma & några av Madeleine´s hundar.

I lördags var det Svenska Pudelklubben som hade en av sina specialer där och Irma var anmäld. Det var 5 hundar i juniorklassen och den vann Irma med CK, vilket betyder att hon håller Championkvalite.

I bästa tikklass var de sammanlagt 12 tikar som tävlade om att bli dagens Bästa tik och VANN GJORDE Irma  !!! TJOOOOHOO vilken lycka !! 

Kemppi´s Rock Me Wild, Irma fick sitt tredje cert på fyra utställningar. I kampen om BIR & BIM vann hanen och vi är så nöjda med att Irma blev BIM!

Även i söndags ringde klockan tidigt och vi begav oss tillbaka till Köping för dag nummer 2 i utställningsringen. Nu var det i kennelklubbens regi.

Irma tävlade även idag i juniorklassen som bestod utav 6 tikar. Irma vann den med CK och slutade i kampen om dagens bästa tik på plats nummer 3 utav 9 tikar. Vilken helg !! Hon är så duktig och det ska bli spännande att se hur hon utvecklas. Madeleine och Irma är ett tajt team som jobbar bra ihop ! Jag har i helgen åkt rullstol som Mathias kör och hoppat runt antingen på ett ben eller med kryckor.

   

Högläget har det varit si och så med fast jag har försökt komma ihåg det emellanåt. Idag tillbringar jag dock mycket tid i soffan !

Greta följde med hem igen igår efter att ha varit i Kolsva i 2 veckor. Hon känner sig snabbt som hemma igen och tog på sig rollen som "sällskapsdam" till mig i soffan :)

Nu har jag både Greta & Asta som trängs och vill vara näääära mig i soffan.... Lilo ligger som en säl utefter höger ben , tur vi har en stor & bred soffa!!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)