Livet hos Kemppi-flocken!

Dax att packa kanske.....

2015-09-25

FY hin hale vilken vecka jag har haft!!! I onsdags hade jag en bara riktigt "skitdag De Lux" på jobbet och efter att ha varit där i 11 h var det skönt att komma hem till familjen & hundarna. Svidade om och tog på mig träningskläderna och gick ut och gick en rask promenad på knappt 5 km. Underbart skönt och energigivande :)

Igår kväll träffade jag en av Asta´s valpar sedan i våras, "Selma" som bor här i stan. Det är verkligen jättekul att få följa "mina" valpar på nära håll!! Vi gick en promenad med hundarna lösa i skogen och efter 1.5 h tillsammans somnade mina skönt i soffan. Jag hoppas att "Selma" också gjort av med lite energi, märkte ni någon skillnad tro ?? ;)

Idag, fredag,  ringde klockan 05.00 då jag börjar min arbetsdag 06.00 med att servera frukost på skolans fritidshem. Klockan 08.30 bar det av till stan´s idrottplats där vi har haft 3-kamp tillsammans med flera skolors alla 4:e klassare. Vi var där med 24 glada, energiska, tävlingssugna elever som var suveräna idag!

Nu kl. 20.00 har jag parkerat mig i soffan framför tv:n med lite godis & läsk fast jag egentligen skulle behöva packa. Imorgon bär det av till Åland på hundutställning! Irma ska visas och så ska vi passa på att träffa Asta +Nisse-ungen "Siri" som bor där :) En härlig helg att se fram mot!!

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)