Livet hos Kemppi-flocken!

De bruna 

2019-01-29

De bruna hundarna i min flock är Greta och hennes dotter Stina. Stina och svarta Irma har samma pappa fast det finns just ingen likhet på de två systrarna.

Stina och mamma Greta däremot har många drag av likhet. Dessutom har de en samhörighet som jag aldrig tidigare har sett mellan 2 hundar oavsett släktskap. Jag har sparat döttrar förut och ingen av dem har haft en så omhändertagande mamma som Greta är.

Stina blir 3 år nu i början av febrauri och fortfarande tvättar Greta henne varje dag, gärna flera gånger om dagen. När de sover så ligger de tillsammans och även om Stina ibland lägger sig på Greta och Greta morrar så lägger sig Stina i sakt mak ner och så tystnar Greta och låter henne  ligga där.

Om det skulle vara någon av de andra hundarna som la sig på Greta och hon markerade att det inte var ok så skulle de flytta sig snabbare än kvickt!!

Stina som ALLTID ligger och har en tass på bordet :)

 

Greta har inte heller något emot mindre "bekväma" ställen att ligga på.

 

Nära tillsammans framför brasan är en favvoplats för Stina och Greta.

Antal kommentarer: 2

2019-01-30 21:49:40 - Karin Kahlson, karin.kahlson@gmail. com

Gulligt!(flower(heart)

2019-01-31 22:19:50 - Lotta Polfeldt, lotta@polfeldt.com

Jag blir rörd av din kärleksfulla beskrivning. Och så rörd över att Greta och Stina har den där närheten och starka relationen. Och mycket lycklig över att ha en Gretadotter och Stinasysyster.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)