Livet hos Kemppi-flocken!

Snart vardag igen

2019-11-02

Nu har jag varit hemma i 3 veckor och på måndag är det dax att testa att börja jobba igen. Stygen togs föör 1 vecka sedan och det har gått bra. Först glipade det lite då det inte var ordentligt läkt tydligen samt att det satt en tråd kvar i handne efter ett stygn. Vårdcentralen hjälpte mig att få koll på detta och sen nnu så är det rehab, träning och stresching på schemat.

Att ta det lugnt och vara tålmodig är inte mina bästa egenskaper utan något jag tränar dagligen just nu. Hundarna gillar att ha matte hemma hela dagarna och jag är tacksam att jag har dem som sällskap och sysselsättning. Även om koppelpromenader med 3 vuxna och 1 valp i vänster hand varit en upplevelse varenda gång. Stanna och plocka skit, knyta påsen och sedan ha Ebba på armen bitvis då hon inte ska gå hela tiden jag och de vuxna går har också varit en prövning.....

 

Ebba är idag 12 veckor gammal och väger 3.7 kg samt är hela 28.5 cm över mattkanten. Siar om att hon blir ca 37.5 -38.5 cm när hon vuxit klart, vi får vänta och se.

Hon är go och glad och trevlig att vila ögonen på. Stina,Greta och Irma leker mycket med henne och hon fostras av dem alla.

Hon vet att hon heter Ebba och vad NEJ betyder ;) Gör ont när hon sätter tänder i en så det är inte en okej handling.

 

Om 2 veckor bär det av till Vilsta med Inez. Då ska vi debutera i utställningsringen. Ska bli så kul och spännande :)

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)