Livet hos Kemppi-flocken!

Julstök !!

2015-12-22

Luciahelgens utställningsresultat var inte mycket att skryta med fast Irma var glad & showade i ringen och det är huvudsaken! Jag åkte hem med samma snygga och trevliga hund som jag åkte dit med. Träffade på goda vänner och en och annan ny kontakt- jättetrevligt att få ansikten på namn :) 

God mat & dryck och många härliga diskussioner med Madeleine & Thord hade vi också.

Konstaterade på hotellrummet kvällen innan utställningen att Irma verkligen visat framtassarna i utställningsringen under 2015.

På 10 utställningar (Sthlm inräknat nu i efterhand) har Irma fått ihop 

1 BIS -1 Valp placering

5 CERT med 2 BIR & 2 BIM

1 BIG- 4

1 reserv CERT

Tänk så bra det blev med denna lilla svarta prinsessa & ett sjukt bra samarbete 2 vänner emellan!!Även om Madde inte tyckte hon såg mycket ut för världen som 5 veckors valp fast 3 veckor senare ändrade hon på sig :)  

 

Irma 1 vecka ung

 

Irma 11 månader

Fina Irma 

Idag har vi julstökat hela dagen.Vi har kokat knäck, skurat ugnen, storhandlat med en del andra, griljerat skinkan och senapen står stark i kylen och drar till sig. På julafton blir vi ett härligt gäng med 14 personer och 6 hundar. Då behöver det finns lite gott att stoppa i magen på alla.

 

 

God Jul på er alla !!!

 

Antal kommentarer: 1

2016-03-20 12:03:01 - Lotta Polfeldt, lotta@polfeldt.com

Så länge sedan du skrev om Hundmässan och dina möten med gamla vänner och nya kontakter. Jag har varit inne på din sida sedan dess, men först nu skriver jag - en av de nya kontakterna. Så roligt att hälsa på dig och se dig i verkligheten. Trist av mig att inte hälsa på Madeleine bara... men jag ville inte störa för mycket, innan ni skulle gå in i ringen. Min pudelnyfikenhet håller starkt i sig, men det är inte riktigt dags än. Det vore så roligt om du ville skriva litet om dina pudlars personligheter. Kanske har du gjort det i bloggen, i så fall får jag scrolla och leta. Må så gott hela flocken! Hälsningar Lotta Polfeldt
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)