Livet hos Kemppi-flocken!

 Irma har gjort BPH

2016-09-17

Igår, fredag 16/9, åkte jag och Madeleine med Solveig & Irma till Stockholm för att göra BPH, Beteende- och personlighetsbeskrivning av hund. Något som både jag och Madde sett fram emot att göra och med våra hundar. 

Upp i ottan och jag plockade upp Madeleine och Solveig i Enköping kl. 06.45. Förväntansfulla gav vi oss iväg upp mot Hunduddens hundcenter.

Jag och Irma var först ut av oss. Irma var med på noterna och hade svansen i topp hela tiden fast utan större engagemang. Hon kunde inte alls förstå varför hon skulle leka med  IKEA-råttan där och med en främmande människa? Nä, varför då? Och varför ska man intressera sig för en "gubbe" som far upp och måste en skrammlande sak verkligen vara intressant? 

Utklädda människor med slokhatt- hur kul och intressant är det? (Irma använde näsan i samma sekund som människan kom fram ur skogen och sedan var det inte ett dugg varken spännande eller skämmande)

När hon avmaskerade sig så hälsade Irma på henne och så var det avklarat!

Gå på ett nytt och annorlunda  underlag- ska det verkligen vara nödvändigt?  Jaja matte går så då hänger väl jag med henne då.....

Skotten var inga konstigheter det heller, Irma stannade upp en nanosekund och så gick vi vidare. 

Testledaren sa att Irma var en typisk pudel :D <3

JAG tyckte dock det var jätteskoj och längtar tills ynglingarna här hemma växer på sig så jag kan åka med dem också !!  Sommaren/ hösten 2017 är det dax för Stina och Märta.

Hantering är Irma van vid!

Jag väntar på instruktioner om leken.

Matglad kan ingen beskylla Irma för att vara men godisarna slank ner trots allt när de serverades öppet.

Och där satte skramlet igång!

Där small det !!

Sammanfattningen av Irma´s BPH.

 

Väl hemma igen så satte jag igång igen med renoveringen av Emil´s rum. Det ska bli ett hund/ tv & gästrum är det tänkt. Nu är det bara lite finlir kvar såsom att hissgardinen ska monteras upp, sängen ska få ben och bäddas och lite tavlor ska upp på väggarna. Har haft målarhjälp av tak och lister av äldsta sonen Rasmus och svärfar & Rasmus satte upp renoveringstapeten tillsammans så jag behövde bara måla väggarna två gånger !  

Världens bästa Asta, SE UCH Pop-Up´s Daydream, njuter av alla kuddarna i favorithörnet i soffan.

Greta, SE UCH Pop-Up´s Ready To Fly, har sin favoritplats i soffan i uterummet. Söt som socker är hon den här hunden <3 <3

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)