Livet hos Kemppi-flocken!

Påsklov & Agnes

2020-04-17

1 veckas påsklov börjar gå mot sitt slut och vi har faktiskt haft riktigt skapligt väder även om det blåser onödigt mycket. Jätteskönt att vara ledig även om planerna från början var att vi skulle åka till Bali på annandag påsk för 2 veckors vistelse i sol och väme. Nu när hela världen är upp och ner så ändras de flesta planer för alla och det är bara att acceptera och göra det bästa av det! 

På långfredagen träffades Madde och jag utomhus i Eskilstuna. Jag hämtade hem Greta som haft sin sista kull någonsin och med henne hem följde även svarta tikvalpen Pop-Up´s Queen Of The Night, Agnes.

AGNES 11 veckor ung på kortet.

 

Agnes föddes den 26 januari och blir i skrivande stund om några dagar 12 veckor gammal. Agnes är en kavat och framåt tjej som flyttade in hos oss med svansen i topp och inga ledsamheter här inte. Började med att kampa loss med gardinlängderna i köket och en aptit som inte går av för hackor.

Agnes kommer att bli kvar här och delägas med Madde.

 

Vi har bestämt att para Stina när hon löper i maj månad någon gång. De förväntade valparna kommer nog att bli enbart svarta även om det finns en liten teoretisk möjlighet att det kan bli brunt från pappasidan ;)

Mer info om hanen kommer när parningen är gjord. Vid intresse för en valp, vänligen skicka ett mejl först med lite info om dig/ er själva till asa.kemppi@gmail.com.

 

Jag kommer inte ta emot några besök innan parningen är genomförd och hur de besöken kommer se ut sen får vi ta allt eftersom :)

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)