Livet hos Kemppi-flocken!

Det är mycket nu.

2009-08-03

Jaha, så har jag börjat att jobba igen. Det var nästa 5 månader sedan sist, sånär som på 2 veckor efter midsommar som jag jobbade mellan sjukskrivning och semester. Började det nya jobbåret med att öppna på fritids kl.06.00!!!!!!!! DET ÄR TIDIGT VILL JAG BARA UPPLYSA OM. Inte ens valparna vaknade när jag tassade runt här i huset imorse. De är väldresserade våra små. Sover till runt 08.30 på mornarna och somnar sött för natten vid 21.00-tiden. Helt okej måste jag säga:O)

Idag har vi varit hos veterinären och vaccinerat och chippat och haft oss, på onsdag kommer en fd jobbarkompis med vuxen dotter, även uppfödare på dv.schnautzer, hit för en titt på underverken. På torsdag kommer valp-farmor på kaffe och pusskalas och på fredag går flyttlasset för Whiskey. Natten till lördag sover nog jag på golvet på en madrass med Pärlan för jag är ganska säker att den damen INTE tänker sova själv i vardagsrummet.Hon vet vad hon vill det lilla pälsmonstret! På lördags fm åker även hon och så vart det tomt i valphagen.

Dessa valpar har varit, OCH ÄR, otroligt lättsamma och sociala. Att de dessutom har sovit på mornarna och blivit en måsflock först vid halv niotiden gör ju att man BARA ÄLSKAR DEM!!! Kommer sakna dem massor fast det ska bli skönt att få tillbaka vardagsrmmet & köket. Och slippa se golvmoppen dagligen :O)

 

Ha en bra vecka!!

 

Häls. Åsa

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)