Livet hos Kemppi-flocken!

Cirkus Kemppi´s

2010-03-02

Idag när jag kom hem från jobbet möttes jag av en "En mans show a la Asta" redan från parkeringen.Behövde bara kliva ur bilen så såg jag vad som hände nere hos oss. Vid våran tomt stod 2 utav grannarna med ett gäng småbarn, 4-5 st, och kikade på hundarna. Asta körde sitt race i TOTAL glädje inför publiken: sprang runt i 180, hoppade som en studsboll rätt upp & ner, dansade på bakbenen, satt UPPE på min snöbegravda syrenbuske (1.70 cm) plöjde som en murvel i snöhögarna och emellanåt gav hon sig på de andra ihopp om att få med dem i showen. Enya hängde på lite grann i snöyran med Asta, hon klättrade upp på min favorit-tujabuske, även den begravd i snö. När hon väl kom upp på snöhögen som en gång varit en JÄTTEVACKER tujabuske, satte hon sig på toppen och la en hög, dryga 1.60 cm upp.

Idag var det äntligen minusgrader igen så det blev en lagom lång skön promenad med hjärngympa nu efter middagen. Gänget ligger nu med mig i soffan och myser! Tänk att Eyna redan är 6 månader gammal. Nu har hon snart munnen full med tänder igen :O)

 

Ha det!

//Åsa

Antal kommentarer: 4

2010-03-02 19:56:26 - Hemlig, www.kennelcyberspace.com

Hellö!
Vad sägs om att ha kamera i väskan ... så resten av världen kunde fått se denna underbara uppvisning. Jag är helt säker på att jag hade uppskattat den :D:D!!

2010-03-02 20:19:28 - Hemlig

Ja ... det var ju det jag menade så klart :S ... vad betyder den figuren tro ?? Jag prövar :D

2010-03-03 18:39:52 - Monica, monicaspudlar@telia.com, monicaspudlar.dinstudio.se

Hade varit roligt att se cirkusprinsessorna:D Här är det parat och klart och det blir brunisar. Hur har ni det på den fronten?

Monica och storstadspudlarna

2010-03-04 20:13:53 - Alexandra, www.toypudel.com/lanssve.htm

Ha ha hon är ju för skön Asta. Fullt ös.
Här börjar det närma sig för Fanny. Ska bli spännande att se vad hon får denna ggn. Ska du ställa på lilla Sthlm?
Kram,
Alex & pudelarmén på Länsmansgården:)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)