Livet hos Kemppi-flocken!

Ett tag sedan sist!

2014-08-10

 Det har varit lite sämre med uppdateringar här på ett tag. Det har varit mycket på det privat planet och då kommer andra saker i andra hand!

Sedan sista uppdateringen har Greta igen visat framtassarna i utställningsringen. Söndagen den 27 juli var det utställning i Ransäter, Värmland. Vi passade på förena nöje med nöje så Mathias, jag, Madeleine & Thord åkte till Karlstad redan på lördagen och bodde över på hotell. Efter en lördagskväll med god mat & dryck och trevligt sällskap åkte vi till Ransäter på söndagen och hoppas att dagen inte skulle vara alltför varm. Solen sken och gassade och det var skönt att vi åkt och satt upp tältet redan på lördagen så vi hade en bra tältplats med solen från rätt håll så vi fick så mycket skugga som det bara gick. Hundarna visade sig trots värmen väldigt bra och Greta blev andra bästa tik med cert! Igen !! Hon är nu uppe i 6 cert på 7 utställningar. Känns verkligen jättekul då hon fortfarnade är så ung, endast dryga 17 månader gammal.

I helgen som kommer (16-17 augusti) bär det av till Eskilstuna & Norrköping. 

Irma är hos Madeleine i Kolsva för tillfället och bor in sig i flocken där. Irma är en härlig individ som står stadigt med benen i marken och det var inget konstigt alls med att flytta in i Madde´s flock. Vi kommer att deläga henne så det är viktigt att hon känner sig hemma både i Kolsva och här hos oss.

Från Leo´s matte kommer rapporter om att han är en härlig kille och allt är bra. Han kommer snart på besök för lite frisering.

Antal kommentarer: 1

2014-08-11 10:08:32 - mamma

(inlove)(heart)8-)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)