Livet hos Kemppi-flocken!

Valpar, hundar & valpköpare

2024-03-03

Valpar, hundar och valpköpare är det som upptar mycket av min tid just nu. Familjen och arbetet får sin tid och så behöver jag sova lite också  :)

5 av 6 valpar har funnit fantastiska hem. En av tikvalparna finns kvar efter ett återbud då hon inte håller för avel och utställning. Hon kommer att bli en perfekt familje/ sällskapshund hemma hos någon annan.

En av tikvalparna stannar här hos oss och henne har barnbarnet William, 3 år, döpt till Alice. 

Valparna är ett härligt gäng som helst tillbringar sin tid i köket med alla oss andra i hushållet. Äter mat med god aptit 3 gånger per dygn och Ebba tuttar dem fortfarande ungefär lika många gånger.Mest bara lite slattar på springande tass fast nog ändå så viktigt för både henne och valparna. På nätterna har hon lämnat dem för drygt 1 vecka sedan och alla sover sött hela nätterna fast i olika rum numera.

 

På fredag 8 mars bär det av till veterinären för chipmärkning, vaccination och veterinärbesiktning och sedan börjar flyttlassen gå pö om pö för de små. 

Kemppi´s Sweet As Sugar "Fröken Brun" (färgen på halsbandet)vill också ha en egen familj.

Intresserad, varmt välkommen att höra av dig !

 

Antal kommentarer: 1

2024-03-05 09:52:52 - Anna Leijon, anna.leijon@connectel.se

Hej!
Kul att det blev så många fina valpar. Varför håller Fröken Brun inte för avel? Bara lite skönhetsfel tänker jag. Bibi är inte heller perfekt men så härlig i sitt sätt att vara. Som du vet vill vi "ibland" ha en hund till. mvh Anna
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)