Livet hos Kemppi-flocken!

Hektisk helg !

2017-02-06

Oj oj oj ! Helgen vecka 5 sa verkligen bara svisch !

I lördags var det utställning i Vilsta som SPK´s Mellansvenska Avdelningen anordnade. Från min flock var Stina, Pop-Up´s Watch Me Fly, och Märta, Kemppi´s Day Of Dream, anmälda.

Först ut var Märta som vann sin klass av 5 valpar, tikvalpar 6-9 månader. Med och tävlade där var även Märta´s syster Annie som kom på en 4:e plats.

Verkligen jättekul att träffa Annie och hennes matte & husse igen. Annie har vuxit upp till en jättefin hund, med lite mer träning så kommer det gå jättebra för henne och matte Chris i utställningsringen framöver.

Märta fick sedan fick möta dagens bästa hanvalp. Hon slog även honom och bev BIR-valp!

I den stora BIS-finalen för valparna oavsett storlek på pudel vann hon och blev BIS-VALP 1 !!!!

Domaren Philip Langdom från England tyckte mycket om henne.

Kemppi´s Day Of Dream "Märta" 8 månader.

Är ju lite skoj då det var så här syrran Irma började sin utställningskarriär och slutade den med att bli Sverige´s Vinstrikaste Mellanpudel 2016 !!

Märta har lite att leva upp till :) ;) 

 

På "Stina", Pop-Up´s Watch Me Fly, var inte samma fart i benen. Stina har nyligen  börjat att löpa för första gången och visade sig glad och med svansen i topp fast det var inte den där vanliga hunden som det är action i ;) PMS har vi ju många haft så vi tar nya tag när löpet är över.

Stina kom 3:a i sin klass utan CK.

 

Madeleine hade med sig "Vera", en söt ärtig dvärgtik som slog till med att vinna juniorklassen, bli dagens bästa tik och avslutade med att bli BIM!

Glada och supernöjda med dagen åkte Märta och jag hem till Strängnäs och Stina följde med Madeleine tillbaka till Kolsva någon vecka till.

 

På söndagen ringde klockan återigen tidigt.....

Greta har också löpt ett tag så det var dax att fara neråt i landet för en dejt med stiliga "Flash". Han är en jättefin och supertrevlig hund som blev väldigt glad över sitt dambesök :) 

Jag fick både mat och kaffe i mig innan det var dax att vända bilen om för hemfärd.

10.5 timme och lite drygt 70 mil senare var vi välbehållna hemma igen!!

Nu håller vi alla tummar, tår & tassar för att resan bär frukt och att det kommer ut ett gäng friska och pigga valpar om 9 veckor.

 

Blir till att vänta i ca 32-34 dygn innan vi vet med lite säkerhet att det tog sig :D 

 

Antal kommentarer: 2

2017-02-06 23:09:57 - Lotta Polfeldt, lotta@polfeldt.com

Vilken helg! Full av framgångar. Ja, nu håller vi tummarna stenhårt för att Gretas och Flashs möte får det resultat vi alla hoppas på!

2017-02-09 12:06:45 - Catharina Örberg Vonkavaara, catharina.ov@telia.com

Så kul att det gick bra för Eltons syrra Märta! Annies placering var fin den också! Skönt att söndagens resa gick bra! Intet är som väntans tider Bra jobbat i helgen hopppas kommande helg blir lite lugnare Catharina, Stefan och Elton
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)