Livet hos Kemppi-flocken!

Utflykts helg till ända!!

2011-09-19

I lördags morse ringde väckarklockan redan 04.10 *gäsp* Gick förvånades värt lätt att gå upp ändå fast det var väl för att det stod utställning i dagarna 2 i Högbo på schemat:)

Molly och Asta och jag begav oss till Kolsva där vi knöcklade in oss i Madeleine´s fullpackade bil.Med 7 hundar, packning och ett gott humör trots den tidiga morgonen begav vi oss till Högbo. Jag ställde inte ut någon av mina utan de var bara med ändå;)

Efter en halvkylig dag som avslutades med att Anita´s egenuppfödda stiliga bruna mellanpudel Torsten , Cyberspace´s Scooby Doo, blev BIS -1 på våran rasspecial åt vi mat på Brukshotellet i Högbo. UNDERBART god mat i mycket trevligt sällskap:)

I går på söndagen var det SKK som stod för utställningen och när det var färdigställt, varm god lunch intagen i trevligt sällskap samt vi hunnit med lite shopping begav vi oss hemåt. Jag var hemma vid 19-tiden, trött med det var det värt !!!!:)

 

Antal kommentarer: 2

2011-09-19 22:26:57 - Sanna, sanna.arvidsson@svartalfernas.se, www.svartalfernas.se

Jag kommer att leva länge på den goda middagen!! Efterrättsbordet (heart)(heart)(heart) sååå ska ett efterrättsbord se ut!!!
Tusen tack för trevligt middag sällskap(inlove)
Kram Sanna

2011-09-20 15:55:21 - Bloggägaren

Tack själv Sanna;) Tycker vi satsar på en repris nästa år!!:D;)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)