Livet hos Kemppi-flocken!

Filippa K

2009-09-19

Återigen skiner solen här i Stränkan och det är underbart ute! Asta har mer eller mindre bosatt sig ute på baksidan på altanen och jag förstår henne:O) Hon älskar att vara utomhus den hunden. Det är så skönt man de kan välja själva om de vill vara ute eller inne, altandörren står på glänt så de andra två går ut och in som de vill. Asta kommer bara in om det vankas mat eller andra godsaker.

Idag har Filippa varit här för klippning. Filippa (Kemppi´s Filippa K) är en brun Siri-dotter som har Pop-Up´s Nordic Company "Gucci" till pappa. En MYCKET trevlig och välbalanserad tik som nu är 2.5 år. Färgen hade väl kunnat vara bättre men så är det ju med de bruna. Filippa tillbringar mycket tid utomhus då matte har ett 20-tal islandshästar och både tur- och ridskoleverksamhet så hon möter solen MYCKET. Trots att det är dryga året sedan hon var här sist så blir hon ÖVERLYCKLIG av att träffa mig igen. Härligt, det är ömsesidigt!!

Har fått rapport från Doris som numera heter Lovis då det redan fanns en Doris i det nära umgänget. Hon har funnit sig väl till ro hos Anders och Maria och det känns jättebra!!

Nu blir det soffan några timmar igen. Har något "skit" i kroppen, är trött och orkeslös med lite feber och huvudvärk. Hoppas det ger med sig lika fort som eländet kom!!!!

 

Ha det!!//  Åsa

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)