Livet hos Kemppi-flocken!

Loppan hemma igen !

2016-02-19

Igår "dejtade" jag Madeleine och Thord på Mac Donalds i Eskilstuna och tog en kopp kaffe och så hann vi prata av oss lite också. Det var ju en vecka sedan sist :)

Anledningen till träffen var för att det var dax för Irma att komma hem igen efter att ha varit hos Madde för bad och klipp. Nog för att vi ska ut och åka snart igen och bo på hotell fast då både Irma, hennes halvsyrra Nora & moster Erika plus 2 till av Madeleines tikar löper så var hon i behov av att komma hem ett tag så det blir lite lugnare i Kolsva. Irma, Nora & Erika blir liiiiite väl ranghöga och bitchiga mot de yngre hundarna när de är tillsammans så nu får Irma hålla sig hemma några veckor.

Irma <3

 

Får se om Irma lyckas dra med sig mamma Asta i löptaget också. Det skulle inte göra något alls. 

Nästa vecka är det sportlov här i kommunen. Det är ett efterlängtat lov både av eleverna och lärare och övrig personal i skolvärlden. Jag är helledig på måndag och då stoppar jag in hundarna i bilen och far till Kolsva. Dax för valptitt !! Valparna blir 2 veckor nu i helgen så har jag tur har ögonen öppnats på dem..... Oavsett vad som misstänker jag att de är fullkomligt underbara :D 

Greta & hennes små, 13 dagar gamla .

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)