Livet hos Kemppi-flocken!

5 veckors underbara vapplingar

2010-09-20

Nu har gänget hunnit bli 5 veckor gamla och börjar förstå att mat på fat är ganska gott och hur man gör för att få i sig det!!  Älgfärsröran är en favorit efter mammas mat och det får de 2 gånger om dagen nu. Man börjar se deras personligheter, det bästa de alla 3 vet är när de får komma ut på golvet, främst vardagsrumsmattan, i vardagsrummet och vara med där det händer något. Glada, pigga och framåt är de alla tre och Ella har redan börjat fostra dem på "riktigt". Hon lägger sig hos dem med ett mumsigt tuggben och nåde den valp som tror att de kan klampa in i höjd med benet. Då mullrar det dovt och valpen backar bakåt till tillåtet område.

Registreringsbevisen är inskickade och efter en del velande bestämde jag mig för att köra på "Magic" temat.  Det blev Kemppi´s Magic Matrix, Kemppi´s Magic Zion och Kemppi´s Magic Trinity. Växer och frodas gör de också och väger nu 870, 779 och tiken 720 gram. Kommande helg blir det bad och klipp så då kommer det lite uppställningskort på dem. Jag måste säga att jag tycker de är fina!

 

Ha det bra i höstvädret!!!!

 

//Åsa

Antal kommentarer: 3

2010-09-20 21:53:44 - Ullis, ullis.e@bahnhof.se

Herre G...Va söta de är!! Måste komma över och titta!! Kram på er //Ullis(flower)

2010-09-21 14:58:53 - Annica, info@showstyle.se, www.showstyle.se

det är så härligt med valpar- så mycket upptäckarglädje!!! Hoppas allt är bra med er

2010-09-26 10:24:32 - Anita , www.kennelcyberspace.com

Hej!
Härligt när trollen blir lite större så dom blir hundar. Ser fram emot bilder på trollen efter dagens övningar :)

Tack för omdömet över nya hemsidan. Det tar tid att bli klar därför får det bli båda ett tag till. Vet inte vart tiden tar vägen ;) Tycker inte jag hinner ngt nu förtiden. Ska bli såååå kul att komma norröver igen ... det var länge sedan nu!!

Stor kram ååå så ses vi om en vecka (flower).
Anita
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)