Livet hos Kemppi-flocken!

Dygn 60 av 63

2020-06-29

Vilken underbar värme vi har haft ! Blå himmel, solen värmde skönt och till och med i Mälaren hade termometern dragit sig till runt 23 grader. Förra veckan låg jag på stranden tisdag till fredag 4 h varje dag, jätteskönt! Var länge sedan jag i mitt vuxna liv badade så mycket i Sverige.

 

Hundarna fick en kortare promenad i skogen på mornarna och sedan var de mest hemma på tomten under dagen och gjorde det de behövde. Inne i huset gick AC:n och höll behagliga 20 grader dygnet runt. De valde oftast att vara inne istället för ute i skuggan av träden på baksidan.

 

Stina mår bara bra, märks knappt på henne att hon är dräktig.Rör sig som vanligt ute på våra kortare promenader nu pga värmen. Hon ligger dock gärna nära nära mig i soffan på kvällarna och jag ska då klappa på magen. När jag slutar med det puttar hon uppfodrande på min hand så då fortsätter jag givetvis. Bara att vänta vidare på att se vad som kommer ut i slutet av veckan. Spännande är det, jag hoppas verkligen att det i alla fall är 2 valpar i hennes mage!!

Jag har fått kontakt med så många intressenter som verkar kunna erbjuda kanonbra hundliv (även efter Corna) så jag skulle egentligen behöva att Stina hade 8-10 valpar i magen  ;) 

 

Jaja, det är som det är och blir som det blir. Fortsättning följer !

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)