Livet hos Kemppi-flocken!

Nytt år med nya möjligheter

2020-01-03

3 dagar in på det nya året och ute är det barmark, 8 plusgrader och så blåser det storm! Jag skulle hellre ha 1 meter snö och -5 grader.

Den 23 december var vi hemma hos yngsta sonen med sambo på mat och uppesittarkväll med Emil´s svärföräldrar och Isabel´s syster med sambo. Rasmus var också där och vi hade en jättetrevlig kväll tillsammans. Vinsterna blev 2 stycken 100-lappar fast högvinsten var ju att umgås :)

Julafton firade vi här hemma med nästan hela familjen. 4 generationer mellan 23-92 år och 2 extra hundar njöt av varandras sällskap, Kalle Anka,  god mat och dryck och så julklappsspelet.

Julgranen klädde vi redan till 1 advent. Jag älskar att ha gran inne och har njutit av den fram till nyår.

Delar av gottebordet när det var framdukning innan gästerna kom.

Julklappsspelet som tar fram tävlingslusten hos de flesta. Vi köper 3 paket var för sammanlagt 150 kronor så fast man vet att det inte är något jättevärdefullt pengamässigt sett så vill man ju gärna inte bli av med sina paket man vunnit i tärningsspelet!!

 

Mellandagarna var vi hemma och njöt av familjen och ledigheten och så lite shopping på det.

Nyårsafton var mamma och hennes york Berra här på 3 rätters middag. Ebba och Berra älskar varandra och röjde loss ordentligt i 4 timmar. När klockan slog nyår var de båda trötta och nöjda och brydde sig inget om raketerna. Mina vuxna hundar är inte heller skotträdda så det känns extra skönt när de yngre förmågorna följer i samma spår.

 

Snart är det dax att börja jobba igen efter nästan 3 veckors ledighet.

Pälsvård står på schemat och jag ska passa på att göra alla så de håller sig ett tag när jobbet startar igen. Imorgon lördag kommer Inez hit för att bli fixad hon med och Ebba hamnade i badet idag. Hon är knappt 5 månader nu och söt som socker.

Ebba, Kemppi´s Break A Leg nybadad.

 

Greta är dräktig och ska valpa i månadskiftet januari/ februari. Hon flyttar hem till Madeleine i Kolsva imorgon där hon ska ha sin kull. Hon kommer hem igen när valparna är sålda och har flyttat till sina nya hem.

Intresserad av en valp? Kontakta då Madeleine på kennel Pop-Up´s :)

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)