Livet hos Kemppi-flocken!

Fem arbetsdagar kvar ...

2014-06-22

 ....Sedan är det semester !!!!! Hoppas att vi får lite sol & värme då vi planerat att gå och bada med fritidsbarnen ( de som vill ) varje dag denna kommande vecka, grilla korv och vara mycket ute och mysa tillsammans. Regnar det så badar vi ändå, givetvis under förutstättningen att det inte åskar & blixtrar!

 

Twinsen är idag 4 veckor. Tiken är fortfarande störst med hela 1184 gram och storebror väger 1052 gram. Härom dagen kom klippmaskinen fram och ur all päls kom det 2 underbart söta ansiktsuttryck med fina hakor :) Tiken har MASSOR med päls fast bad och klipp får vänta till nästa helg. Valparna har även börjat att leka med varandra mera och även oss människor.

Morrandet har kommit och jag bara älskar när dessa småskitar morrar och leker med oss <3 Hörntänderna både uppe och nere har spruckit fram på båda två.

Titta & njut av våra lyckopiller !!!

Storebror

Storebror igen

Lillasyster <3

Lillasyster igen

De har även fått klorna klippta igen och smakat på färsblandning. Mums säger de båda två även om hanvalpen är glupskare än sin syrra där.  Träffat på den övriga flocken har Asta också accepterat även om hon är otroligt vaktig. Jag är med hela tiden och passar så det går bra. Greta tycker att de små är superintressanta, ja Lilo med för den delen. När de nosar på varandra så är båda ynglingarna sååå försiktiga.

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)