Livet hos Kemppi-flocken!

Utställningsdebut = STOLT "mormor" ;)

2013-07-21

I morse ringde klockan tidigt, det  var utställningsdax igen ! Madeleine och jag träffades i Arboga för att sedan gemensamt åka till Segersjö i Örebro. När GPS:en hade lurat ut oss på en äng med bara två hjulspår på så stängde vi av "tanten" och lyckades trixa oss rätt utan henne :)

Jag hade ingen egen hund anmäld fast Madeleine hade anmält "Nora", en Asta & Ingo -unge som jag just nu är stolt "mormor" till. Nora blev en dvärgpudel .

"Nora" eller som hon heter i stamtavlan, Pop-Up´s Never Say Never, debuterade idag i utställningsringen, 10 månader gammal. Och det gjorde hon med bravur. Hon vann sin klass, slog championtikar i bästa tik klass när hon blev Bästa Tik med cert och slutade dagen med att bli BIM!  W O W !!! Jättekul! 

Asta´s dotter Pop-Up´s Never say Never "Nora" 10 månader.

 

 Greta & Nora är halvsyrror då de har samma pappa. Dessutom är deras mammor helsystrar så det ska bli extra kul att se vad de båda får för egenheter och personligheter när de är mer färdiga. Nora är än så länge sin mors dotter i mångt och mycket :)

Greta, knappa 4 månader, njuter av morgonsolen på farstukvisten.

Greta är ett underbart busfrö som apporterar ALLT hon kommer över. Stjäl duschskrapan, toaborsten, strumpor, underkläder, t-shirtar, dammvippan, skor, tofflor ALLT hon får tag i. Varje kväll plockar jag in mellan 15-20 saker som hon burit ut och lagt på tomten. Go, glad, tillgiven och alldeles underbar är hon våran chokladpralin !

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)