Livet hos Kemppi-flocken!

Hockey & en "nära döden upplevelse"...

2009-11-15

Ytterligare en helg i hockeyn´s tecken. I går var vi i Haninge där Emil´s lag, S H C -96, vann mot Haninge´s -96:or. Idag var det dax att möta Nyköping , som tur var det en hemmamatch. Skönt att slippa åka då vi även stod i kiosken mellan 12-16. Efter det passet var det bara till att "flytta ut" i hallen för att där heja fram killarna till en vinst även idag. Det går bra för grabbarna nu, det är jättekul att vara med och titta på dem.

Har även idag på morgonen hunnit med en riktig "Nära döden upplevelse". Då jag inte sett eller hört något om Mamma Älg senaste veckan tänkte jag att hon tröttnat på stadslivet och flyttat tillbaka till skogen. Shit vad jag bedrog mig!!!

Hux flux såg jag henne liggandes ner ca 10 meter från mig och hundarna! Som tur var hade jag hundarna kopplade, vinden på min sida och hon kände inte att vi var där förrens jag lagom passerade henne. Och det gjorde jag i 180 kan jag tillägga. Trodde att hjärtat skulle hoppa ur kroppen på mig! Vände mig om många gånger innan jag kom i säkerhet mellan husen ca 100 m längre ner för att försäkra mig om att hon inte tagit upp jakten på mig.Vilket hon inte gjorde. Var kalvarna låg och sov lunch brydde jag mig INTE om!

Så så var det med tanken om att åter promenera på våra fina skogsgångvägar!

 

I kväll har jag roat mig med att bada Asta och Siri. Mathias och grabbarna är på bio, någon sciensfiction film som jag avskyr. Ella´s tur att bli ren och fin kommer på tisdag. Imorgon bär det av till Lundby för att lämna Asta på kollo & klippning några dagar och pussa lite på chokladprinsessan Enya.

Ha en skön vecka!!!

// Åsa & pudeltjejerna

Antal kommentarer: 1

2009-11-15 21:59:45 - Sussi, www.forsfararens.com

VAAAAA???? Är du på besök i granngården utan att komma in och säga hej?? Fräckt tycker jag ;)

Mamma Älg verkar inte vara nån kul typ, jag hade nog trillat död ner om jag mött henne! Tur att det inte är så gott om dem här i förorten :D

Ska Asta på nån tillställning eller är det bara klipp ändå? Åh, jag längtar tills Zweetie är stor nog för de riktiga utställningarna! (inlove)

Ha det! Kramis
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)