Livet hos Kemppi-flocken!

Hösten på ingång...

2015-09-03

Oj nu har det varit dåligt me duppdateringar här på ett ga. Får skylla på att vardagen satte igång med rungande fart när det blev skolstart och vardagsrutinerna har inte satt sig ännu. med nya arbetstider och en man som börjat studera på annan ort och pendlar varje dag så har det varit det verkliga livet med hundar och familj som tagit tiden ;)

Irma är hemma igen efter att ha bott hos Madeleine ett tag och det märks verkligen att hon är hemma. Lilo är överlycklig och det känns för det mesta som om vi just nu har 2 staffordshirebullterrier istället för en staff & en mellanpudelyngling. Greta är inte sen att hänga på rejsandet och det är verkligen R E J S emellanåt. Kul att se hur försiktig Lilo är i leken trots att det går vilt till! Man kan misstänka att det finns lite krokodil i henne när man ser hur hon slänger sig ner på marken i leken och kör sina "dödsrullningar" med en svart & en brun pälsbomb över sig :)

Asta låter vildingarna hållas och lägger sig högt någonstans och bara håller ett öga på dem.

Planer på lite valpar till 2016 finns och det är alltid lika skoj att studera stamtavlor & hunddata för att se hur det kan planeras hit och dit och tros att det kan bli i slutänden.

Patella & ögonlysning är bokat till Greta inom snar framtid och är det ok så är det eventuellt hon som står först på tur att få bli mamma, kanske redan i vinter. Vi får se ..........

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)