Livet hos Kemppi-flocken!

Harry!

2018-07-30

Ibland blir det inte som man tänkt sig fast det kan ju bli bra ändå .

Madeleine och jag har tillsammans haft 5 kullar valpar i vår i storlekarna toy, dvärg och mellanpudlar.  Dessa kullar har gett oss 15 hanvalpar och 1 tik! 

Snacka om ett hanhundsår, kanske kommer tikarna 2019 istället ?...! :) 

Jag som tidigare sagt att ska jag ha en hane och det besväret det innebär med att bo i samma flock och ha båda könen ska i så fall ha en hane jag kan använda på mina egna tikar. Detta var en orsak till att jag inte sparade någon av mina 6 mellisvalpar i våras. 

Och sen träffar jag en liten svart kaxig toyvalp på drygt 6 veckor och faller pladask!! Hela hans attityd och personlighet gjorde att jag smälte direkt och kunde inte ens sova på natten efteråt. Att han dessutom var/ är trevlig att titta på gjorde ju inte saken sämre :)

Frågade Madde om vi inte skulle spara honom tillsammans  och efter att hon tänkt lite så blev det så.

Pop-Up´s Happiness blev en "Harry" till vardags och det ska bli så kul att se vad det blir utav honom. Han har varit här hemma hos oss i knappt en vecka och han bara smälte in direkt med våra 4 mellistikar. De accepterade honom utan mankemang och så var det med det. Vi har bla åkt bil, varit på klipporna vid Stendörren och badat och solat, ätit ute och Harry bara hänger med och gillar läget.

Harry är efter FI UCH SE UCH SE JV-16 Djakartas Pure Poison och SE UCH Pop-Up´s Sunshine.

Harry 7 veckor.

Underbart liten och söt.

Harry 9 veckor och redo att åka till Strängnäs!

Stina älskar trånga burar och ligger gärna i Harry´s bilbur när den står på golvet.

 

Alla 4 tikarna har satt igång och löpa så nu är det porrstudio igen! Nästa omgång löp borde ligga i februari/ mars 2019 och då kommer det paras :D 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)