Livet hos Kemppi-flocken!

Ebba, Kemppi´s Break A Leg!

2021-05-23

Igår lördag, var Madeleine och Ebba i Västerås på Extriörbedömning. Domare för dagen var Nina Karlsdotter som hade många fina ord att säga om våran svarta fina Ebba. Ebba fick både exellent och CK (Championkvalite´t) och skötte sig fint. Då Ebba blir 2 år i augusti så blev hon nu inmätt som den mellanpudel hon är med sina dryga 40 cm över mattkanten i mankhöjd. Själv låg jag hemma i soffan och gör mitt bästa för att återhämta mig från Covid-19.

Vacker som en dröm, Kemppi´s Break A Leg "Ebba", 21 månader gammal.

 

Ebba har varit i Kolsva i ca 1 månad nu då jag och Madeleine tänkte lite fel och trodde att utställningen i Västerås var 2 veckor tidigare än vad den var. Tur i oturen för min del som har legat totalt däckad i soffan/ sängen i Corona. Agnes är också kvar i Kolsva då vi haft sjukdomen i 3 veckor och det har passat perfekt att bara ha 3 vuxna sansade hundar hemma och 2 valpar som roat varandra medans vi varit utslagna.

Jag var faktiskt på Akuten i torsdags och blev ordentligt uppkollad där efter att först ha varit på min Vårdcentral och blev därifrån remitterad till Akuten för bland annat en skallröntgen med och utan kontrastvätska. All denna cirkus på grund av den gräsliga huvudvärken jag haft och fortfarande stundtals har samt illamåendet. Skallen är i allafall hel och alla blodkärl i den med.  Vila och ta det lugnt är det som gäller ett tag till för min del och det tänker jag verkligen anamma!

Antal kommentarer: 1

2021-05-23 21:26:00 - Selma Schwieler Vilen

Vad kul för er och Ebba att få så fina titlar! Härligt att Peggy och Kajsa kan underhålla varandra, jag har fullt upp med bara Roy;)
Vila och krya på dig!(star)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)