Livet hos Kemppi-flocken!

Dygn 59

2012-06-04

Ella är idag på dygn 59 och allt är bara bra. Vägde henne nu i kväll och hon har sedan parning gått upp nästan 8 hg. Borde vara ett par tre små puppisar därinne tycker jag:) Stetoskopet har jag bojkottat denna gången. Fattar inte vad det är jag hör ordentligt. Skulle behöva ha någon som kan det här som kunde tala om vad det är jag hör vart:)

Vegas har idag premiärprommat en sväng med koppel och halsband. Det gick riktigt bra- inga sura miner över att ha något på sig där inte. Hoppas på bättre väder så vi kan ta oss ner på stan framöver och socialisera oss på lite högre nivå än bara här i området;)

Antal kommentarer: 2

2012-06-04 22:58:26 - Sussi, www.forsfararens.com

Halloj!
Här har vi dygn 58, inga valpningstecken än... Det rör sig friskt i magen på Diza, jag gissar på 3 st men hon har inte gått upp så mycket i vikt så kanske är där bara två... Har oxå köpt ett stetoskop men jag fattar nada :D så hittar du en kurs så hänger jag på :P

Lycka till! Vi får se vem som levererar först...

2012-06-09 07:05:16 - Lena, www.notify.se

Men vad ni är hopplösa!8-) Ni får komma på kurs hos mig! Fast det blir ju först nästa vår.. Men så här är det..
Ni lägger klockan mot magen på tiken, och ni måste vänta en stund, kanske 10 sek innan ljudet är lokaliserat. Det är ett tickande ljud, som ni skall leta efter. Finns på sidorna av buken lättast är att diagnostisera om ni lyssnar på utsidan av ljuver-raden...:) Ring om ni vill ha utförligare beskrivning... :D Hoppas ni får lagom stora kullar!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)