Livet hos Kemppi-flocken!

Tyska turister,kottar, trassel & mera kottar!!

2009-08-18

Så, nu är det dax. Imorgon smäller det ! SKOLSTART !!!! Jag tycker att det ska bli skönt att komma in i de vanliga gängorna igen och det tror jag även grabbarna tycker även om det "hör till" att man ska knorra lite inför att börja plugget igen:O)

Jag fattar inte vad det är med mina hundar och dessa kottar!!! Tycker att det går i perioder denna hysteri. Alla 3 svarta är T O K I G A i dessa små /halvstora taggiga saker. Och alla 3 ska ha samma kotte!! Särskildt Doris och Asta. Ju större kotte , ju tokigare blir de. Och vi har kottar till förbannelse i våran väg. Spelar ingen roll om jag väljer en asfaltsrunda i koppel eller en i skogen där de är lösa. Kopplade hundar ger ett virrvarr och lösa hundar ger race på race och varken Doris eller Asta hinner göra det de ska:O) Och Siri med sina 6 1/2  år borde ju ha "vuxit upp" men nähä då. Med 2 ynglingar i flocken blir hon likadan.

I lördags gick vi en ordentlig socialiserings-sväng nere på sta´n med hundarna. Jag blev då stoppad av en tysk turist, en ung kille runt 15-16 år. Gissa om jag blev förvånad när han undrade om han fick fota hundarna!!!! När jag frågade om han ville fotografera hela gänget eller någon särskild så sa han "Just the brown one if that´s ok"?

Ella ställde upp sig på trottoaren och var med på noterna. Hon är ju verkligen döläcker när hon vill!!!! Killen tog 5-6 bilder, tackade SÅ MYCKET för att han fick fota den coola hunden! :O)StörtKul tyckte jag givetvis och gick stolt därifrån med hela gänget!!

Helgen går i hundens tecken. Två av tokarna ska i badet och på söndag är det dax för utställningen i Vallentuna. Asta hänger med mig och de andra får njuta av den hemmavarande familjen!

Ska bli kul att se lite snygga hundar och träffa lite gamla bekanta igen!!

 

Ha det så länge!!// Åsa

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)