Livet hos Kemppi-flocken!

Redan oktober....

2011-10-05

Nu går det undan vill jag säga. Hösten är här på riktigt, ute blåser det så det står härliga till! I helgen som kommer är det dax för Strängnäs Marknad med allt som det innebär. Tivoli hela helgen lång och fullt med knallar på lördagen. Brukar vara knöka fullt med folk på marknaden. Coccostoppar och några korvrullar står på inköpslistan i allafall :)

Jag håller tummarna för att ungdomarna i huset håller sig inomhus på kvällarna , annars blir det till att nattvandra . Det gjorde vi förra helgen för hockeyns skull och det blev sammanlagt 1.7 mil på 4 timmar.

Tyvärr blev det ingen viltspårskurs för Enya och mig i söndags, tiden räckte inte till. Tar nya tag till våren! Annars är det just nu ganska lugn på hunderi-fronten, vardagslivet har sin gilla gång med jobb, taxiverksamhet till ungdomarna och långpromenader i skogen med hundarna.

Nu är det ju kolsvart ute redan kl.19 så kvällarna tillbringar vi uppkurade i soffan med ljus och brasan. DET är hög mysfaktor vill jag lova!!!!! :) Ella är överlycklig över att brasan börjar tändas igen, hon ligger på sin fotpuff 40 cm ifrån kaminen och njuuuuter!

 

 

Antal kommentarer: 1

2011-10-06 10:02:48 - mamma.

Va' tråkigt att det inte blev någon viltspårkurs;( men man kan ju inte hinna allt. Här är det också kokosbollar som gäller, även plastpåsar brukar vi inhandla bl.a. Hoppas grabbarna har annat kul för sig än att "valsa" runt på sta'n :O och skapa oro hos mor & far. Kramar.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)