Livet hos Kemppi-flocken!

Nytt år och nya planer :D 

2017-01-03

Så har vi klarat av nyårsafton också och det med bravur. Med 2 hundar under 11 månader vet man ju aldrig hur de ska reagera fast då jag inte gör någon stor affär av att det smäller och tjuter samt blixtrar på himlen så gör inte hundarna det heller.

Vi gick en lååååång promenad mitt på dagen som avslutades med fri lek ute i en härlig en/ ekbacke så jag hade 5 nöjda hundar med mig in efter de 2 h utomhus. Lilo kom hem till oss på kvällen och hon är inget större fan av smällare fast hon satt i korgen och lyssnade lite precis på 12-slaget, la sig sedan ner och så var det inte mer med det !

Så skönt att ha alla hundarna rena och fina nu. Stina hamnade under Madeleine´s sax igår och de andra gjorde jag mellan jul & nyår så snart är det dax att börja om igen ;)

Planerna för utställningarna framöver börjar smidas, har ju lite löp att planera runt också. Först på tur är nu iallafall i utställningsväg Vilsta i början av februari. Är väl önsketänkande att tro att det blir parat innan det ;)

Antal kommentarer: 1

2017-01-07 15:03:02 - Mamma

Åhhh,va' härligt med nyklippta/ansade hundar:P här behövs diverse putsning,tassar/klor/öron (inlove) det gäller bara att orka stå så länge.....Kramar(heart)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)