Livet hos Kemppi-flocken!

8 veckor .

2015-05-31

Tänk att det redan har gått 8 veckor sedan Asta födde dessa 3 välskapta tikvalpar! Tycker alltid att det går så fort från det att valparna föds tills det börjar dra ihop sig till flytt. Nu i veckan, på torsdag den 4 juni, är det dags för vaccination, chipmärkning och valpbesiktning innan första valpen flyttar tisdag 9 juni. Ska då även passa på att väga gänget när vi ändå är hos veterinären och min valpvåg bara går till 2 kg.

De andra flyttar till helgen efter det och hinner då nästan bli 10 veckor gamla. De får åka till vetten en sväng till för ombesiktning och "lilla Grön" ska då även få sin avmaskning och sitt pass så hon är redo för sin flytt till Åland.

Så fort vädret tillåter gör de sina behov ute och alla tre älskar att vara ute och rejsa loss. Kommer när man lockar på dem och undersöker ALLT de kommer över. Nyfikna, glada och framåt är de alla tre, precis som små valpar ska vara.

 

Stamtavlorna kom i onsdags och ligger redo för att fyllas i på torsdag.

Gemensam tupplur med mamma Asta på golvet tar de varenda dag efter att rejset gått i kök och vardagsrum. Asta är verkligen en kanonmamma som både vårdar och ger omsorg samt uppfostrar dem bestämt om vad som är okej och inte.

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)