Livet hos Kemppi-flocken!

Bara 1 månad kvar!!!

2011-11-24

Idag är det bara en månad kvar till julafton. Fast det känns inte så tycker jag, jag saknar snön!!! Vi räknade ut att det bara är 19 !!! skoldagar kvar till jullovet startar.

 

Jag är nyss inkommen efter en cyklerunda med Latmasken Asta & Energiknippet Enya.
Enya tyckte det var suuuuperkul och travade på utav bara 17. Hon la sig till rätta vid framhjulet och ökade och saktade av travet efter min cykeltakt.
 
Asta-  Hmmmm ja vad ska jag säga..... Hon måste vara född lat i koppel den hunden. Fördelen är ju att hon aldrig drar och härjar i kopplet;):) Första 60 m var det vrålkul även i hennes värld, då var det hopp, skutt och tjoflöjt vad skojsigt det var!!!!  Sedan la hon sig tillrätta så låååååångt bak hon kunde, där travade hon på i sin takt med svansen i topp. När jag tjoade, smackade och manade på henne ökade hon på steglängden en del fast hon är såååå trög. Andra bullar är det när det handlar om lös hund. Då jäklar går det undan!!!
Ska försöka cykla med dem 3-4 gånger i veckan nu framöver, givetvis bara trav och i olika hastigheter.
 
Ska bli spännande att se om Asta kommer gilla det någonsin;)
Enya är i allafall överlycklig och jädrar vad hennes ben går!!!!
 
På söndag är det första advent och de röda gardinerna och dukarna sk afram och upp. Lite julstjärnor, de i elformat ska fram och de i blomsterform skall inhandlas. Amaryllisen står redan på köksbordet, den stod på farstukvisten häromdagen som tack från Totte Cockerspaniel :))

Antal kommentarer: 2

2011-11-25 11:12:50 - mamma.

Hej på er cykelfantaster! Skönt att det inte är risk för halka:P när ni är ute på 2 hjul :O den andra (h)julen är som sagt i antågande med stormsteg, vet inte riktigt vad jag jag känner inför det.......men så är det bara(heart). Först hoppas jag ni får en lugn?? & skön 1:a advent (star)(star). Puss & kram.

2011-11-29 09:45:56 - Helena, www.queencobra.se

Hallåjsan!
Ska du börja cykla NU?? När vi sätter broddar på hästarna ska du ut och halka på tvåhjuling.... Mamma Mia, ta det isigt :P
Finfint med vinterbonad hemsida!
Ha det gott!
Massa kramisar (inlove)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)