Livet hos Kemppi-flocken!

99 mil på tre dagar

2016-10-19

I helgen har vi varit på utställning i Sundsvall. Det började med att Stina, Irma och jag packade in oss i bilen i fredags morse för att åka till Kolsva. Väl där hamnade Irma under saxen, Madeleine´s bil packades, hundarna rastades och lite kaffe intogs innan Madeleine och jag samt 6 hundar gav oss av norröver. 

Hundarna var så duktiga och sov hela vägen så vi åkte nonstop till hotellet. Väl framme så rastade vi av hundarna ordentligt  i en park precis utanför och boade sedan in oss på hotellrummet. Med 2 löptikar med, Irma & Maggie, så var det fullt ös och det var hundar överallt kändes det som emellanåt på dubbelrummet vi bodde i. Vera, Solveig, Irma, Maggie och Juli hoppade upp, ner och mellan sängarna medans Märta som inte lärt sig hoppa upp i sängen ännu glatt höll sig på golvet. Hon roade sig med att sno skor, väskor och allt annat hon kom åt på golvet. Till och med gardinlängderna levde farligt emellanåt!!

Madeleine och jag åt en försvinnande god middag på kvällen, rastade hundarna och gick sedan och lade oss.

På lördagen var det SKK som anordande utställning i Sundsvall och Irma, Kemppi´s Rock Me Wild vann championklassen och slutade sedan lördagen med att bli 3:e bästa tik, slagen bland annat av Madde´s bruna Solveig som blev 2:a bästa tik .

Vi var tillbaka på hotellet med nyrastade hundar vid 17-tiden, slappade ett par timmar innan vi åt taco-buffé och rastade hundar igen för att sedan säga godnatt innan kl. 22. det tar på krafterna att vara på utställning :)

 

Märta provade min säng! Söt som socker :D 

På söndagsmorgonen ringde klockan redan 05.15! Rasta & mata hundar, packa alla väskor, äta ytterligare en underbar frukostbuffé och sedan åka några mil norrut till Söråker där Pudelklubbens Norra avdelning höll utställning.

Först ut var Märta, Kemppi´s Day Of Dream, som debuterade knappt 4.5 månader gammal. Märta vann sin klass, gick med svansen i topp och en härlig stil och resning. Hon blev sedan slagen av den äldre tikvalpen som tävlade i klassen 6-9 månaders valpar. 

Även denna dagen vann Irma, SE UCH Kemppi´s Rock Me Wild, championklassen och i bästa tikklass slog hon till med att placera sig på första plats.

 

I tävlan av dagens bästa mellanpudel vann hon över hanhunden och blev BIR, Bäst I Rasen. Vi blev sedan BIS-4 och fick en stor fin grön rosett. En låååång dag var äntligen slut och med så fina resultat gick hemresan ganska lätt, trots att vi inte lämnade Söråker förräns klockan 17.00.  

Jag, Irma & Stina var hemma sent och det var underbart skönt att få krypaner i sängen här hemma efter en hektiskt helg fast det var det väl värt!!!

 

 

Antal kommentarer: 1

2016-10-20 18:16:14 - Mamma

Underbart med så många fiiiina resultat (inlove)(flower)(star)tur det efter en innehållsrik, jobbig helg !!!! :P(inlove)Kramar
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)