Livet hos Kemppi-flocken!

Enya på kollo:)

2012-01-15

Enya har åkt hem till systersonen Adde med sambon Frida på obestämd framtid. Hon är på semester från flocken och får MASSOR med egen tid och uppmärksamhet. Tänk att fast vi har 4 stycken kvar här hemma så är det tomt. Var och en av hundarna är sin egna individ så det är klart att man saknar dem när de är på vift:)<3 

Passade på att njuta utav minusgraderna i dag och tog en lång härlig promenad i skogen. Ingen blåst och just ingen halka. Så skönt att bara gå och hundarna springer lösa och njuter utav livet de liksom jag. Asta hamnade i badet när vi kom hem igen. Hon ska på kollo hon med , hem till Kolsva ett par dagar. Kommer kännas fattigt värre här hemma i veckan antar jag;)

 

Tänk, idag blir Ella 6 år! Känns som bara något år sedan jag ringde och fick reda på att hon kommit till världen. Den bruna lilla toyen jag lovade grabbarna att familjen skulle utökas med i ett svagt ögonblick<3;)

 

Snart är det dax för min första utställning det här året. Det blir i Gnesta 4 februari! Ska bli sååå kul!

 

Ha det!!:):)

 

Antal kommentarer: 1

2012-01-16 10:42:42 - mamma.

Halloj!!!!!
Lilla Enya på kollo,jag säger då det(heart) väldigt klokt att de får prova på att ha hund eftersom de har pratat om att skaffa sig en 4-bening(inlove). Men de jobbar & pluggar väl "i skift" vad jag förstår så det kommer nog att funka bra.
Kramar,vi hörs:D
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)