Livet hos Kemppi-flocken!

Första semesterveckan

2012-07-14

Den första semesterveckan har försvunnit i rasande fart! Ett par dagar på Åland med Mathias, syrran Eva och hennes man Lasse. De tre spelar långgolf och jag följer med för jag gillar att promenera och bo på hotell *Ler STOOOORT* Golf är inte min grej;)

I torsdags badade och klippte jag Siri, Enya, Agge & Bronko. Vegas hamnade även han i badet och blev klippt på nos & tassar. I går ,fredag, var valparnas "Farmor" Anette här och inspekterade underverken och kvällen tillbringade jag med mina syrror hemma hos mamma på mat och vin och VIPS var den vardagsveckan borta.

Idag har Vegas, Enya och jag varit i Kolsva på kennelträff hos Madeleine (kennel Pop-up´s) Det var jättetrevligt och roligt plus att vi fick en VÄLDIGT massa gott att stoppa i magen:)

Agge och Bronko växer så det knakar tycker jag.  Nu är de 5 veckor och utvecklas varje dag nu. De morrar, hoppar & skuttar, springer och leker med både varandra och de andra hundarna i flocken är tillfälle ges. Valplådan sover de i och tillbringar en del vaken tid i fast de föredrar att vara på köksgolvet när de är vakna. Vegas tycker att småkillarna är JÄTTESKOJIGA !!! De både låter och rör på sig och än så länge får jag hålla ordentlig koll när de är på golvet tillsammans.

Vikterna ligger nu på Agge : 770 gram & Bronko 720 gram.  Smakportioner håller vi på med fast båda två anser än så länge att mammas mat är bäst :)

 

Nedan lite bilder på våra tre småprinsar !

Agge 5 veckor

Bronko 5 veckor

Vegas spanar in ett agilitydäck.

 

Antal kommentarer: 1

2012-07-15 21:49:22 - Sussi, www.forsfararens.com

Haha, det är likadant här! Fullt ös med Flippa 16 v och de små bruna barnen 5 v... Flippa blir lite övertänd emellanåt så man måste hålla koll, men kul har de! De äldre tikarna ligger på behörigt avstånd och morrar åt galningarna :D Man får inte mycket annat gjort just nu.. :P
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)