Livet hos Kemppi-flocken!

7 veckor idag

2021-07-29

Efter en helt fantastisk sommar med sol, värme och uppehåll har det nu kommit massor med regn både i går och idag. Välbehövligt för skog och mark fast för valparna betyder det mindre tid ute i det fria och mer tid inomhus. De har nu invaderat köket och jag fyndade igår ett begagnat babygym som de gladerligen hänger i, kampar med och drar runt på så det välter !

 Det gamla överkastet är också nere på golvet och de använder det som lite toalett och lite att sova på. Enkelt att tvätta på kvällarna och är torrt och redo för en ny dag morgonen efter ;)

Fröken Lila har hittat sin egna favvoplats att sova på!

Är svalt och skönt plus att hon har koll!

 Valparna sover fortfarande otroligt bra. Vi gör natta vid 22 när jag bär upp dem i deras sovhage och imorse väckte jag dem kl.07.50 då jag skulle till frissan och inte hade tid att vänta på att de skulle vakna av sig själva.

De äter bra , får nu uppblött torrfoder blandat med lika mycket färskfoder, och är fina i magarna. Avmaskade igen och inga konstigheter med det heller. Just nu sitter jag i köket och då har de alla fem precis lagt sig runt och på mina fötter så det börjar bli lagom varmt:)

Ebba sitter som vanligt bakom mig på stolen så jag får lite extra värme även bakifrån.

Stamtavlenamnen är nu bestämda och dagens vikter är som följer:

Mörk blå hane Kemppi´s Hello World "Rune"  2110 gram

Ljus blå hane Kemppi´s Master Plan "Uno" 1990 gram

Röd tik Kemppi´s Happily Ever After "Nice /Nellie" 1810 gram

Gul tik Kemppi´s Bubble Bath 2090 gram

Lila tik Kemppi´s Birthday Girl 2120 gram

 

Det är en väldigt jämn kull både gällande vikt och temperament. Några är lite mer på fast det är hårfin skillnad. Supertrevliga och glada individer som gärna utforskar omvärlden med stor aptit på det den har att erbjuda.

 

 

Antal kommentarer: 1

2021-07-30 14:16:46 - Anna, anna.leijon@connectel.se

Åh va härligt att allt går bra för dom fina valparna.:)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)