Livet hos Kemppi-flocken!

Jullov !!

2020-12-27

Så efterlängtat och skönt att vara ledig. Julafton firades med sönerna med  sambos och barnbarn, en underbar dag trots att vi aldrig varit så få en julafton i hela mitt liv. Colin var så fin i skjorta och fluga och han tyckte det var roligare med snörena på paketen än själva paketen. Tomten kom och det gick bra det med.William sov hela eftermiddagen och halva kvällen förutom 2 matpauser så hans första jul var som vilken dag som helst i hans liv just nu.

Solstrålen Colin 

Stina & William :)

Så intressant att se hur hundarna bemötte William, vårt barnbarn på drygt 2 veckor. Stina smög sig fram och la sig så nära Julia hon kunde i soffan och la försiktigt huvudet på Willes fötter.

Duracellkaninen Agnes på 11 månader som i vanliga fall är överallt var även hon så lugn och försiktig när hon vädrade en ny lukt bland människorna i soffan. Ebba luktade länge och väl på hans huvud och Greta och Irma luktade och la sig sedan snabbt försiktigt i soffan bredvid mig och vädrade bara lite i luften. De har aldrig träffat en sådan liten bebis förut och jag som älskar att studera hur mina hundar fungerar i sin flock fick se en helt ny sida hos mina unga individer .

Ebba är en egensinnig hund som gärna slänger sig på rygg i min famn eller på mina ben.

Ebba !!

Gretas magen växer, här på dygn 45.

Irma luftar magen i soffan, här på dygn 50.

Nu börjar det snart att dra ihop sig för valpning, först ut är Irma. Ska bli spännande att se vad hon får i antal och kön. Att valparna blir enbart svarta vet vi redan. Jag har önskat 2 hanar och 2 tikar :)

Antal kommentarer: 3

2020-12-28 10:22:19 - Helena Qvale, helenaqvale57@gmail.com

God fortsättning vilka härliga bilder. Liknar lite min egen jul. Saknar dock vår mellanpudel Alfons som somnade in för ett tag sen.
Längtar efter en pudelvalp Med vänlig hälsning, Helena Qvale

2020-12-28 20:54:40 - Susan Gillberg, Susan.gillberg1@gmail.com

Vad mysigt! Härligt att höra hur vovvarna interagerar med det nya lilla livet. ♥️

2020-12-29 11:08:21 - Lotta Polfeldt, lotta@polfeldt.com

Jag blir alldeles varm inombords och rörd över hur hundarna relaterar till den alldeles nya människovalpen William. Så mjuka, försiktiga och omtänksamma. Och tänk vilka söta och fina två pojkar familjen har fått. Lycka. Livet.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)