Livet hos Kemppi-flocken!

Lugnt, tyst och ganska skönt faktiskt 

2018-05-30

I lördags flyttade sista valpen och nu är det lugnt, tyst och ganska skönt hemma faktiskt. Kök och vardagsrumsmattorna har kommit fram igen, golvmoppen står som vanligt i tvättstugan utan att användas 25 gånger om dagen, tidningarna ligger i pappersinsamlingen och man kan röra sig utan att riskera att kliva i en kisspöl.

Valprapporterna har kommit från alla och de är så glada och nöjda med sina valpar som är både fina, supertrevliga, sociala och fungerar kanonbra i deras familjer och livet runt omkring.

Valplivet 0-9 veckors ålder har sin tjusing fast det har även de närmast veckorna efter flytt av de små underbara liven. Att se glädjen hos de nya familjerna över deras nya familjemedlemmar samt slippa klättra över kompostgaller och torka golv gör att separationen från valparna är lättare även om det känns i hjärteroten på ett eller annat sätt.

Vår älskade Asta bor numera hos Eva & Ingvar så hemma är det bara 4 hundar just nu. Flocken krympte från 11 till 4 stycken på ganska kort tid och det märks. Är ganska "fattigt" fast ändå skönt, allt har sin tid.

Min flock är ganska ung och Greta är den som kommer axla rollen som ny flockledare och hon är bara nyss fyllda 5 år. Irma blev 4 år härom veckan och så är det ynglingarna, Stina på 26 månader och Märta som blir 2 år i juni.

På lördag kommer Myrra hem och ska bo hos oss några dagar när matte och husse ska iväg på en tripp. Myrra är Greta´s dotter från kullen som föddes våren 2017.

På söndag bär det av till Norrköping för då är det utställningsdax igen :) 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)