Livet hos Kemppi-flocken!

Dygn 40

2021-05-19

Inez är idag på dygn 40 och hon har börjat att bredda sig över ryggen. Jag pratade med matte Sofia som sa att aptiten har kommit tilbaka, det som är gott går snabbt ner. Skönt att hon får i sig mat och energi nu till de små som finns i magen.

 

Jag är fortfarande sjuk. Feber´n har dock försvunnit nu fast jag har fått en fruktansvärd huvudvärk som kommer och går och slår till som en blixt från en klar himmel. Alvedon, Ibumetin, inte ens migränpillrena tar bort den utan det är bara att stänga ögonen och hålla i huvudet för att lindra smärtan. Ger det inte med sig blir det till att uppsöka läkare imorgon torsdag då jag haft så här i flera dygn redan. Treo och vätskeersättning är det som idag har fungerat bäst när eländet slår till. Covid är en jäkla sjukdom, lagom feber´n försvann efter 3 hemska dygn dyker det upp något annat elände som gör livet surt.

 

Ni som hör av er ang valp , räkna inte med några svar för i dagsläget har jag fullt upp att få ihop sjukdom och livet!! Bättre ni hör av er om några veckor eller så.

Antal kommentarer: 1

2021-05-19 17:42:51 - Linnéa , linneaaa_92@hotmail.com

Vilket elände! Krya på dig! (star)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)