Livet hos Kemppi-flocken!

Sköna maj !!

2012-05-05

Solsken, regn och blåst utav dess like!! Känns mer som aprilväder än maj;)

Här knallar allt på nästa som vanligt. Vegas växer och det blir mer och mer "hund" utav honom. Röra sig på golvt ihop med den övriga flocken är vad han föredrar att göra i vaket tillstånd. Samt att äta, då rackarns går det undan. Uppblött valpfoder eller färskfoder, båda slinker ner . Slappa i valphagen fungerar bra det med trots att han är ensam. Enya har ju försett hoom med 8 gosedjurs syskon så helt solokvist är han inte;) Vegas blir imorgon, söndag, redan 5 veckor gammal. Det går undan.

Kissar utomhus för första gången!!

Vegas klev ner och la sig i matskålen härom dagen och det slutade med ett snabbt bad under kökskranen och DET VAR INTE populärt!!! Fast så blir det när man använder matskålen som badkar.

Vegas

Tänderna är på gång att spricka fram och det kliar nog skapligt bra i munnen på Vegas. Han biter på det mesta utom på tuggbenen ;):) Trots att de är smala så är de väl alldeles för hårda att stoppa in i munnen. De uppblöta slemmiga stjäl bara Enya från honom än så länge. Humör har han också , morrar som en illbatting när det busas lite för mycket och hårthänt!!! 

 

 

Antal kommentarer: 1

2012-05-12 19:44:07 - Lotta Y

Söööt!(heart)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)