Livet hos Kemppi-flocken!

Stina är parad.

2019-01-06

Nu är det cirkus i det Kemppianska huset :) Alla 4 tikarna satte igång och löpa inom loppet av drygt en vecka och så en Harry på det .....

Harry är nu 7.5 månad och förstår mycket väl att tjejerna luktar gott. Irma har varit gaaaaalen i 4 dagar och då menar jag verkligen galen!! Hon tjänstgör villigt som hanhund och trots att de andra morrar och säger till att de inte är intresserade så har hon svårt att ta det. Ställer upp sig för de andra och verkligen propsar på att "se mig". Hon får dock vänta till nästa löp innan hon får dejta en hane ;)

 

Igår, lördag, åkte Mathias och jag ner till Ängelholm och parade Stina. Vi hade planerat från början att ta en minisemester och vara borta några dagar med hundarna och bo på hotell och pys mysa lite fast då Irma varit porrgalen och en pilsk Harry på det så valde vi att strunta i mys pyset och bara åka fram och tillbaka och göra det vi åkte för :)

Ett hotellrum, 4 löpande tikar varav 2 i höglöp och en pilsk Harry på det...? Nä, det hade inte varit något pysmys ALLS !!

Parningen gick bra och nu hoppas vi se resultat av den om 4-5 veckor :)

 

 

Antal kommentarer: 1

2019-01-06 16:21:37 - Karin Kahlson, karin.kahlson@gmail. com

Vad spännande. Hoppas på många fina valpar o att jag har en chans på en tik. Lycka till!:)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)