Livet hos Kemppi-flocken!

Vegas !!!

2012-04-22

Nu är det bestämt! Vegas heter våran lilla chokladpralin här hemma. Eller ja lilla och lilla, idag på 3 veckorsdagen stannade vågen på 685 gram så såååå liten är han inte:) 

I stamtavlan lutar det åt att det blir Kemppi´s What´s Up.

Klorna har blivit klippta ett par gånger och i går kunde jag inte hålla mig längre utan rakade fram ett UNDERBART ansikte på unge herr Vegas. Att bli fotograferad hör inte till favoritsysselsättningen varken för mig eller Vegas så det får bli ett bättre kort på honom till nästa uppdatering. Ett där man ser hur han ser ut.

Köttfärsblanding bjöds han på idag och det slukade han snabbt i sig. Gott tyckte han.Jag kan inte låta bli att tycka att det är fantastiskt hur valparna bara vet hur man äter och gör det utan större mankemang.(Oftast i alla fall :)   ) Enya erbjöd sig givetvis frivilligt att diska fatet efteråt. 

Ella är nu i 3.e veckan och jag misstänker starkt att det finns något mer än det vanliga i hennes mage...... Spenarna börjar svullna och har redan börjat att ändra färg. Spännande det här:)

Ha det !!!!

 

Antal kommentarer: 1

2012-04-22 17:47:10 - mamma.

Tack för kaffe & pratstund samt valpmys,han är ju bra go' den lille (inlove). Ska om inte raka så i alla fall klippa Berta så snart jag orkar........
Kramar(heart)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)