Livet hos Kemppi-flocken!

Underbara jul

2009-12-24

Dagen började klockan 08.45 med att vi sjöng "Ja må han leva" för Mathias som fyllde 38 år idag. Sedan hade givetvis Tomten hunnit vara här i natt och lämnat julklappar så vi satt i sängen och öppnade lite paket allihopa:O)

Klockan 12 kom min familj med mamma, pappa & Gudrun, syrrorna och deras familjer plus 2 hundar till så när vi satte oss till bords en timme senare så fick alla 15 plats i köket! Finns det hjärterum så finns det stjärterum:O)Underbart med lagom stor familj!

Hundarna samsade bra, även om Asta agerar polis och styr och ställer en hel del.

Efter Kalle var det dax att öppna julklapparna och sedan äta lite efterrätt och dricka kaffe innan alla var både mätta och väldigt nöjda med dagen.

Nu (kl. 21.00) och sedan någon timme tillbaka är här lugnt. Hundarna ligger och sover, grabbarna och Mathias spelar lite nya data & tv-spel samt elgura och jag är VÄLDIGT mätt och belåten.

 

Om några dagar är det dax för lite mellandagsshopping!!!!  :O)

 

God fortsättning!!// Åsa

Antal kommentarer: 5

2009-12-25 10:12:06 - Mamma

Tack älskade Kemppifamiljen för en underbar julafton :0) En mycket trevlig och god dag tillsammans med alla familjemedlemmar,mer finns inte att önska!Berta har sovit som en stock från igår kväll när vi kom hem till 8.30 i morse då det var dags för prom.o mat och nu sover hon igen.Vi hörs.
Puss o kram.

2009-12-25 14:57:22 - Blogginnehavaren

Tack själv mamma!(flower)Mina fyrbeningar är åxå dagen efter här|-) Har nyss haft resterande familjen Kemppi här med småbarnen så nu är både Asta & Enya MH-testade;) Klarade testen med bravur:D

2009-12-27 20:02:42 - Anita, www.kennelcyberspace.com

Halloj!
Jo då vi smakar på många namn .. å denna gång konkurrerar vi nog inte om samma :D ! Återkommer så snart det e bestämt ... men det blir fiiiina namn :)
Kram
Anita

2009-12-28 12:10:28 - Helena, www.queencobra.se

Härligt!
Låter som en julafton helt i min stil ;) ! Nu har det gått några dagar och man är lagom less på all julmat, fram till nästa år :) !
Idag ska jag göra kyckling, nå't jag saknar om jag inte får det med väldigt jämna, ganska täta mellanrum P: .....
Ha det gott så hörs vi!
Kramisar från Helena och Queen Cobra-huliganerna (flower)

2009-12-28 15:03:04 - Mamma

:P Undrar om jag lyckades få upp en symbol hit???:@ Inte lätt när man inte kan alla trix,har testat i alla fall.Fick ni tag i det ni ville på Ikea? Kram:@(inlove)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)