Livet hos Kemppi-flocken!

Tjuvstartade

2014-07-12

På uppdateringen om valparnas 7 veckors firande som är imorgon egentligen. Fast vi började idag med bland annat att servera fläskfilé-slamsor till middag och det slukades i ett NAFS av både Leo & Irma. Avmaskning,kloklippning, bad, klipp utav pälsen och utflykt har vi firat 7 veckorsdagen med i förskott :)

Senaste veckan har det varit underbart sommarväder här med närmare 30 grader på dagarna i skuggan. Hundarna har inte gjort många knop och värmen har tagit på valparna med. Dagarna har tillbringats ute i skuggan i kortare stunder för att mestadels ligga utfläkta i kök och vardagsrum på det mer svala golvet. AC:n har stått på 20 grader så inne har det varit riktigt behagligt för fyrfotingarna.

Lite bus med Lilo orkar de med !

Världens bästa buskompis <3

Sedan somnar Irma pang Bom utfläkt på golvet.

 

Idag vägdes valparna inför avmaskingen och Irma ligger nu på 1830 gram & Leo har gått om med dryga 100 gram. Han vägde in idag på 1925 gram, 7 veckor gamla.

Jag är så himla nöjd med de här valparna!                                                       Massor med svart fin päls (bra kvalite) fina bett, alla tänder, bra hakor, raka fina svansar, Leo´s stenar har varit på plats sedan han var 4 veckor och framför allt så ÄR DE UNDERBARA I TEMPRAMENTET!!!! Glada, frimodiga, framåt, gillar att kampa, föremålsintresserade, tillgivna och gosiga. Ska bli så spännande att se hur de utvecklas vidare båda två!

Irma till vänster & Leo till höger.

7 veckor gamla.

 

Antal kommentarer: 1

2014-07-12 22:16:35 - Eva R

Dom ser verkligen fina ut. Fina uttryck och härliga kalufser.Gissar att dom stannar i din närhet?
Varma sommarkramar!

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)