Livet hos Kemppi-flocken!

Helgen som bara försvann!

2016-02-15

Tur det är måndag igen så livet lugnar ner sig lite !!

I lördags var det vackert väder, fåglarna kvittrade och jag och hundarna skulle njuta av det i skogen en stund tänkte jag. Det var så skönt och hundarna sprang lösa och VIPS hade vi gått 1 mil! Väl hemma igen slängde hundarna ut sig i varsin ände av soffan och sedan så jag knappt dem något mer den dagen. 

Kvällen tillbringades med hela familjen där kortspel och glada tillrop stod på schemat liksom gott att äta framför tv där Melodifestivalen skrålade i bakgrunden.

Söndagen tillbringade jag i Vilsta i Eskilstuna i 3 h då Pudelklubben, Mellansvenska avdelningen, höll årsmöte där. Det var lite att avhandla innan vi kom till trevligheterna som blommor & diplom till 2015´s champions.

Greta, Pop-Up´s Ready To Fly, blev ju champion i april förra året så jag och Madeleine var redo för både blommor, diplom & rosett.

 

Greta & valparna mår bara bra. De äter, växer och frodas och till/ i helgen som kommer borde ögonen börja att öppna sig. Jag längtar till nästa måndag för då styr jag bilen med hundarna i till Kolsva för att insupa allt jag kommer över när det gäller Greta och valparna. Även om jag & Madde har nästan daglig kontakt så längtar jag massor <3

 

Asta har också "fått en valp". En valp i strumpform som hon, vissa dagar bara, bär runt på och vill ha nära sig. Skendräktig har hon varit och jag tror detta är resultatet av det. En vit bomullsstrumpa bidde det! 

Tanken är att när hon löper nästa gång ( april/maj) ska hon paras för sista gången. I dagsläget har vi fastnat för en svart hane som vi gillar. Får se om han håller hela vägen fram. Det saknas dock fortfarande ett hd resultat.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)