Livet hos Kemppi-flocken!

Kommande kaos ???

2012-10-18

Nää det tror jag väl inte egentligen fast vi har hamnat i en ny sits just nu;)  Enya har satt igång att löpa och Vegas tycker mamma är så intressant. Än så länge säger Enya "Ge F-N i min bakdel"  fast nästa vecka lär hon nog tycka annat;)

Flocken kommer givetvis att delas upp på olika håll i huset när de är ensamma så det här kommer gå som en dans.

Nästa vecka bär det av till Kolsva för valpgos och jag LOVAR att fotografera de tre underverken då! Tänk, redan 5 veckor gamla imorgon fredag. Ska bli så kul att se dem igen nu.

Helgen kommer annars att spenderas i bla Eskilstuna på 84-årskalas och i Sthlm för att kolla bilar. En synundersökning ska jag också hinna med, som kommer sluta med några par nya glasögon - KUL!!!!!

Antal kommentarer: 4

2012-10-18 17:13:11 - Alex, www.toypudel.com/lanssve.htm

Grattis till valparna. Lika många som Blondie fick fast omvänt :-). Tänk att valpar doftar såå gott(heart). Hoppas att det kommer gå som en dans när du delar upp dem så inte unge herrn får för sig att sjunga lite ;-)).

2012-10-19 08:03:44 - Anita

Men ... se ... här fick jag ju svaret på mitt inlägg i gästboken :) Asta bebis bilder kommer! Det ser jag fram emot.
Kraaaaam även här !!!

2012-10-27 23:06:55 - Helena, www.queencobra.se

Åååhh,
riktigt längtar att få se bilder på Asta-bäbisarna (heart) De kan ju inte vara annat än rent bedårande!
Trevligt att du nu får känna på hur det är att ha både hanar och tikar i kåken ;) Jag är i och för sig bortskämd - här går det som en dans... Har ju jordens bästa pojkar (inlove)
Kramisar (flower)

2012-10-28 12:07:34 - Världens bästa systerdotter

Heej!
Jag har lyckats hitta hit igen och nu vill jag se lite bilder på de små underverken som verkar ha blivit riktigt stora nu :) Sen skulle det vara kul att även se dig så få igång skypen igen så vi kan höras! Hoppas allt är bra med alla och hälsa!
Kramar (heart)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)