Livet hos Kemppi-flocken!

Utställning i Gimo

2022-09-13

I lördags var Madeleine och jag i Gimo på hundutställning som Svenska Pudelklubben Mellansvenska avdelningen anordnade.Vi hade med oss 5 hundar varav 4 stycken var anmälda till utställningen.

Kemppi´s Piece Of Cake, "Iris" , 5 månader gammal,var med som sällskap och för att insupa atmosfären en utställning innebär inför framtiden.

Först ut var "Svea", Kemppi´s Crazy In Love, 5.5 månad gammal svart mellanpudelvalp. Hon gjorde sin debut i utställningssammanhang och det med bravur! Först vann hon valpklassen för tikvalpar 4-6 månader och blev sedan BIR då det inte fanns någon hanvalp. 

I Bäst In Show finalen för valpar, alla 4 storlekar för pudel, vann hon och blev dagens BIS 1 valp!! Hon är en riktig lite pärla som går med svansen i topp och tycker livet leker.

Kemppi´s Crazy In Love "Svea" på min arm.

 

Många fina rosetter och priser vann Svea.

Näst ut på tur i ringen var jag och "Peggy", Kemppi´s Freak Out. Peggy har blivit 20 månader och hon vann sin klass med CK. Hon blev dock oplacerad i bästa tik sen. Glad och med svansen i topp visade hon sig fint hon med.

Vår goa glada och fina mellanpudelpojke Viggo, SE UCH Brei-Ca´s Higher Love "Viggo" gick ut som nummer tre av våra hundar och han vann först championklassen, blev sedan bästa hane och BIR (Bäst I Rasen) på mellanpudlarna. Han slutade dagen som BIS 3 !!

Fina "Viggo" med en glad Madde i andra änden av snöret!

 

Madeleine hade även med sig sin svarta dvärg championtik "Tesla",

Pop-Up´s Never Ending Love. Tesla slutade som bästa tik 2 av många fina dvärgtikar med CK.

Mycket glada, tacksamma och nöjda med dagen packade vi in oss i bilen igen och åkte hem. Nu blir vi hemma en helg innan vi tar färjan över till Åland en sväng :)

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)