Livet hos Kemppi-flocken!

Drygt 4 veckor har gått.

2018-02-15

Nu har både Irma och Greta gått dräktiga i drygt4 veckor och jag tror nog att det tagit sig på dem båda:) Är ännu för tidigt att säga säkert fast de båda har mått illa och hoppat frukosten och Greta kinkade även med midagen fast den gick ner när jag hnadmatade henne från bänken med små tuggor, en i taget. Vad gör man inte för sina  hundar... :) 

Jag avvaktar en vecka till tills jag ser att magarna börjar växa på dem innan jag är definitivt säker fast då de uppvisar flera tecken på dräktighet båda två så är jag 99 % säker ;)

Ville i allafall berätta detta då det är många som väntar på uppdateringar om hur Irma & Greta och deras förväntade kullar ter sig just nu.

 

I lördags var jag och Madeleine på ett långt årsmöte gällande Pudelklubben, Mellansvenska avdelningen. Åkte därifrån med både blommor och ett jättefint diplom för Märtas "SVERIGES VINSTRIKASTE MELLANPUDEL 2017".

Irma vann detta 2016, helt otroligt att ha vunnit 2 år i rad:) Vi är ett bra team  Madeleine Bergendahl & jag:)

Antal kommentarer: 2

2018-02-15 22:56:09 - Chris Wallstedt Nyberg

Spännande

2018-02-17 00:41:25

Nu är det så där spännande igen, som det var förra året vid ungefär den här tiden. Lyckliga de som väntar och hoppas på valp. Men fy vad väntan är nervös!
Grattis till bästa mellanpudel. Igen ! Ja, ni är ett bra team, du och Madeleine. Och hundarna!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)